London Fashion Week

Kép
Sztárok

Palvin Barbi a London Fashion Weeken

Palvin Barbara néhány évvel ezelőtt még a kifutókon tündökölt - alig vártuk, hogy feltűnjön a legnagyobb divatházak aktuális bemutatóin. Ma már az első sorra cserélte a kifutót: onnan csodálja meg a többi sztárral együtt a legújabb kreációkat. Legutóbb például a Dior Homme show-n járt Will Smith-szel.

Kép
Stílus

Nézd élőben a Burberry londoni show-ját!

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon kizárólag az InStyle.hu kapta meg a jogot arra, hogy a mai Burberry show-t közvetíthesse nektek. Dőljetek hátra a fotelben és élvezzétek a show-t az első sorból!

Kép
Stílus

Megnyitott a magyar stand a londoni divathéten

Február 14-én este közös standon mutatkozott be Tomcsányi Dóri, a KELE clothing, a THEFOUR és a ZAKO a London Fashion Weeken a Design Terminál és a Balassi Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében.

Kép
Stílus

Brit topmodellről nevez el táskát a Mulberry?

Úgy tűnik, a szokásos Mulberry show (amelyen előszeretettel szerepeltetnek cuki kutyákat is), ezúttal elmarad a London Fashion Weeken, de lesz helyette más: a divatház állítólag Cara Delevingne ügyeletes brit szupermodellel szövetkezett.

Kép
Stílus

Magyar tervezők a London Fashion Weeken

Hatalmas öröm, hogy egyre több magyar tervező tűnik fel a nemzetközi divatheteken is. Az ÁERON és a Nanushka például New Yorkban prezentálja új kollekcióját, sokan pedig Londonban és Párizsban mutatkoznak be.

Előző oldal